Projektministeriet - vi gør det nemt for dig.
Kontakt os på: +45 2543 3737

Relevante links garanterer dig bedre synlighed
og en højere Page Rank

Hvorfor er links så vigtig for din hjemmeside?

En gennemarbejdet link-strategi gør det nemmere for dig at få de eftertragtede søgeresultater på side 1 i søgemaskinerne. Er du ikke på side 1 med dine enkelte søgeord i en organisk søgning, får du ganske enkelt ingen kunder. Kun ganske få bladrer om på side 2 for at finde din side.

Nej - du kan ikke købe dine back-links, ok, det kan du godt men det skal du lade vær med. Denne link-strategi bryder Google sig ikke om og det er med garanti at det giver dig negativ rating hos Google.

Der er kun en vej – og det er den tunge vej - du skal gøre dig fortjent til dine back-links. Det handler om relevant indhold på din hjemmeside. Giv dine kunder en god oplevelse. Sørg for at kunderne får et informations niveau som giver mening og som dækker kundernes behov. Derfor kan det ikke understreges nok, indhold, indhold, indhold.

Med et relevant indhold som dækker dine kunders behov vil der også være andre med høj rank som linker til din side og dermed er med til at sprede dit budskab ud på nettet.
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes helt uforpligtende af Projektministeriet

Hvad siger Google om link-building?

Google vil ha naturlige back-links

Back-links er som en anbefaling af din side. Det er indholdet som skal give dig de gode backlinks. Bemærk at Google´s algoritmer er i stand til at skelne mellem naturlige og unaturlige links.
Køb ikke dine backlinks

Det er ikke mængden af links der er afgørende så køb derfor aldrig dine links. Gå efter de gode links fra sider som har høj page rank. Heller et godt link end mange mindre gode.
Hvem kan give dig de gode backlinks?

Det er ikke ”forbudt” at kontakte sites med høj page rank hvis du mener du har et godt indhold som giver mening for dem at linke til. Eksempelvis portaler, nyhedsmedia, kommuner o.l.. Altså relevante autoritære sites.
Google vs. Facebook

Der er en noget der tyder på at sociale ”likes” har en indflydelse på din hjemmesides page rank og dermed også din virksomheds synlighed på nettet. Hvis det giver mening for din virksomhed så benyt dig af denne mulighed.

Vidste du at...

Panda og Pinguin

I løbet af de seneste år har Google opdateret deres søgemaskine med Panda og Pinguin opdateringerne. Formålet har været at dæmme op for de useriøse spillere i markedet som kun er interesseret i at snyde for at få de bedste placeringer i søgemaskinerne.