Projektministeriet - vi gør det nemt for dig.
Kontakt os på: +45 2543 3737

Behov for en ny hjemmeside – eller trænger den nuværende side til en opgradering?

Går du i tanker om at lave en ny hjemmeside - eller måske opgradere den du har?

Uanset om du allerede har en hjemmeside eller du skal opgradere er der nogle principielle regler du skal forholde dig til. Samtidig er det også en god ide at have en strategi for hvad din side skal gøre for din virksomhed - og ikke mindst hvilke opgaver den skal løse for dine besøgende. Her er et par ideer til noget af det du skal tage stilling til.

VIGTIGE OVERVEJELSER
•     Hvad gør jeg med domæne og webhotel?
•     Hvilket CMS system skal jeg bruge?
•     Hvad er formålet med hjemmesiden?
•     Hvilke krav skal jeg stille til et CMS?
•     Hvem skal installere systemet?
•     Hvilke behov skal sitet dække for kunderne?

Der er masser af behov og muligheder der skal afdækkes. Kontakt Projektministeriet så kan vi sammen lave en plan for dit nye eller dit opgraderede site.
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Projektministeriet

Hvilket CMS skal du vælge og hvorfor?

Der er flere systemer du kan vælge f. eks. WordPress, Joomla, Drupal som er de mest udbredte systemer - dog med WordPress som det absolut største og mest populære. Denne hjemmeside er lavet i WordPress.

Projektministeriet arbejder både med Joomla, Drupal og andre systemer men har en præference for WordPress fordi det er utroligt nemt at gå til – specielt for dem der skal vedligeholde systemet bagefter. Derfor anbefaler Projektministeriet WordPress som det grundlæggende CMS.

•     WordPress er et gratis CMS.
•     Du kan tilkøbe et utal forskellige applikationer til systemet.
•     Du kan lave alle former for hjemmesider i Wordpress.

Til WordPress kan du bruge et af de gratis temaer som er lavet til WordPress eller at du køber et nyt tema som er tilpasset WordPress. Der findes hundredvis af temaer som er tilpasset forskellige typer virksomheder. Men i den sidste ende er det dit behov der afgør hvilket system der skal vælges.

Fakta om hjemmesider

Keep it simple

Et funktionelt design er vejen frem. Kunden ønsker svar på sine behov – ikke andet. Ønsker kunden stor kunst går kunden på et kunstmuseum. Så – ”keep it simple”.
Relevant indhold

Vigtigste parameter for at få en hjemmeside som sælger dit budskab er at give kunden et unikt og relevant indhold. Intet vægter mere i Google´s indexering.