Projektministeriet - vi gør det nemt for dig.
Kontakt os på: +45 2543 3737

Projektministeriet - visioner og andre tanker...

VISIONEN
Det er Projektministeriets vision at rådgive, og aktivt udføre projektopgaver til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, som ikke selv har tid til, eller har de økonomiske ressourcer til selv at drifte egen intern marketing afdeling. Projektministeriet leverer strategiske og operative ydelser.

PRINCE2 VISIONEN
Projektministeriet løser marketing projektopgaver for kunder udført efter PRINCE2 modellen. PRINCE2 er en anerkendt projektledermodel som er bruges af række kendte danske virksomheder som f. eks. LEGO. Med Projektministeriets ideer og tanker vil du stå mere ligeværdig i konkurrencen med dine nærmeste konkurrenter og de øvrige måske større og mere økonomiske velkonsoliderede virksomheder indenfor din branche.

DET SOCIALE ASPEKT
Samtidig har Projektministeriet en social vision om at støtte de mange ledige i dagens Danmark. Hvor det er muligt, og hvor det giver mening, vil ledige PRINCE2 certificerede blive anbefalet til at løse delopgaver for Projektministeriet - til gavn for samfundet, den enkelte ledige og ikke mindst din virksomhed som får en fagligt kvalificeret og ikke mindst en dedikeret partner.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Projektministeriet