Projektministeriet - vi gør det nemt for dig.
Kontakt os på: +45 2543 3737

PRINCE2 projektledelse...
...kom sikkert i mål med dine marketing projekter

"Hvis noget kan gå galt – vil det gå galt"

Dette citat af Edward A. Murphy Jr., er berygtet og berømt. For det er jo lige hvad der sker. I den sammenhæng kan der blot nævnes DSB´s fantastiske IC4 togprogram eller DSB´s Rejsekortet.

Efter mange brugeres opfattelse totalt kuldsejlede projekter hvor programledelsen med stor sikkerhed ikke har været opmærksomme på at der findes metoder man kan navigere efter og dermed eliminere – eller i det mindste reducere risikoen for et fuldstendigt kollaps og med økonomiske tab og tab af prestige til følge.

Jeg er på ingen måde ude på at genere DSB i denne sammenhæng. Jeg mener bare der er en pointe i at gøre opmærksom på at der er måder at løse både store og mindre projekter på – Prince2 f. eks.

Nu er der ikke så mange projekter i den ovennævnte størrelse i Danmark. Måske er din forretning hellere ikke i samme størrelse som ovennævnte. Når tabet kommer sender de bare regningen videre til de danske skatteydere. Kan du også gøre det hvis du taber penge på et dårligt projekt?

Hvad er – og hvem bruger PRINCE2

Hvordan sikrer du at dine projekter ikke kommer til at ligne de to ovenstående eksempler? Du vælger at bruge en anerkendt metode til at løse din opgaver med. Prince2 er internationalt anerkendt metode til styring af projekter og som bruges i rigtigt mange lande verden over.

Den bliver brugt af den danske stat og over halvdelen af de danske kommuner bruger Prince2, ligesom LEGO, NOVO NORDISK, Vestas og flere andre veletablerede danske virksomheder bruger Prince2 metoden. Det er der nok en god grund til at de gør.

PRINCE2 BYGGER PÅ FØLGENDE GRUNDSTEN:
•     De 7 principper
•     De 7 emner
•     De 7 processer
•     De 26 ledelses produkter (værktøjer)