Projektministeriet - vi gør det nemt for dig.
Kontakt os på: +45 2543 3737

Kom ind i kampen om kunderne...
...lad specialisterne gøre dig synlig i markedet

SEO der virker er vigtigt for din placering i søgemaskinerne.

Kom ind i kampen om kunderne – med SEO der virker. Gør dig synlig for dine kunder – gør det nemt for dem at finde dig. Men gør det på den rigtige måde. Udover nedenstående er der en masse regler, skrevne som uskrevne, som påvirker din synlighed i søgemaskinerne. SEO er hårdt og vedholdende arbejde. Du kan ikke "snyde" dig til de gode placeringer på Google.

Søgemaskinerne er i dag den mest brugte måde at søge en vare eller en ydelse på, både af private og af virksomheder. Så hvis ikke du har en SEO der virker er det dine konkurrenter som bliver fundet og ikke dig. Hvis du kan svare ja til nedenstående 5 punkter så er du allerede på rette vej.

•     Er din hjemmesides URL på mindre end 14 tegn?
•     Har du en Title på max. 70 tegn – og unik for alle dine sider?
•     Er din Meta Description en målrettet tekst på 50 - 160 tegn?
•     Har du et Text/Ratio forhold på over 35%?
•     Ligger din Keyword Density omkring 3-5%?

Kan du derimod ikke svare ja til ovenstående 5 punkter så kontakt Projektministeriet nu og få et gratis og uforpligtende bud på hvordan din SEO kan effektiviseres.
[feedback_form heading_color='' heading_size='h5' heading_text='Ja tak, jeg vil gerne kontaktes helt uforpligtende af Projektministeriet

Hvad siger Google om SEO?

Google advarer mod fusk

Lad dig ikke friste af useriøse tilbud med garanti for førsteside placering i løbet af ingen tid. Google advarer på det kraftigste mod at falde for de useriøses tricks for at komme foran i køen. Google blacklister disse hjemmesider og der kan gå lang tid før man er indenfor i varmen igen.
Google om keywords

Med den nye Google strategi er det slut med keywords. Sådan da. Det er slut med at spamme alle websider med et utal keywords. Google vil at dine keywords skal have en naturlig plads i din tekst/indhold. Så igen er der kun en ting at sige – giv dine kunder et indhold der dækker deres behov.
Giv kunderne relevant information

Google´s bedste råd til dig er at du skal sørge for at der er et relevant indhold på din hjemmeside som dækker kundens behov. Google har flere måder at ”måle” din sides behovsopfyldelse for kunderne bl. a. ved hvor lang tid kunderne bruger på de enkelte sider. Men, det vigtigste er – relevant indhold til brugerne medvirker til en god Page Rank.